MEKSIČKE SERIJE

-TO SU NAJBOLJE I NAJZANIMLJIVIJE SERIJE

-IMA JAKO DOBRIH GLUMACA

-NEKI SU: PAOLA REY,GABI ESPINO,DANA GARCIA, SARA MALDONADO, CESAR EVORA,  PABLO MONTERO, MARIO CIMARIO,KRISTIJAN MAJER.....

 

GLAVNI krivac za svjetsku pošast meksičkih sapunica, TV mreža Televisa, obilježava 50 godina od plasiranja prve takve serije koja je u televizijskom eteru uzrokovala pravu malu revoluciju. "Senda Prohibida" ("Zabranjeni put") prvi je put emitirana davne 1957. godine, a ovaj neponovljivi TV format i danas, vjerovali ili ne, bilježi porast broja gledatelja. Glavni protagonisti, pak, u Meksiku uživaju imidž pravih zvijezda, a neki su pojavljivanjem na našim prostorima svojedobno zaludili i Hrvatsku.

Kako bi u velikom stilu proslavila pola stoljeća popularnog TV žanra, tzv. meksičke sapunice, Televisa će u narednim mjesecima prikazivati isječke iz najpoprularnijih serija koje su tamošnje gledatelje, ali i publiku diljem svijeta, prikovale pred male ekrane. O popularnosti sapunica svjedoči i podatak da Televisa svoje prozvode danas distribuira u 60 zemalja na pet kontinenata, a njihove su serije jednako popularne u Kini, Rusiji, Nigeriji i Uzbekistanu. "Naše serije privlače toliku publiku jer su pravi obiteljski proizvod koji gledatelje poziva na sanjarenje", izjavio je Emilio Azcarraga, direktor Televise.

vrati se na pocetak